Dakkofferhotel.nl
Wij over onszelf
Prijzen en Service
Contactformulier
Contact
Gastenboek
Website Pavama


websitebezoeken
 

 

Wij over onszelf: 

Dakkofferhotel.nl is een onderdeel van Pavama in Arnhem. Pavama is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van feest en vakantieartikelen en heeft al duizenden tevreden klanten geholpen sinds de oprichting in 2005.

Waarom Dakkofferhotel.nl:

Het idee om een dakkofferhotel, ofwel het opslaan van dakkoffers te gaan starten is eigenlijk ontstaan tijdens de werkzaamheden van Pavama. Veel klanten gaven aan hun dakkoffer te huren omdat de klant zelf geen ruimte had om de dakkoffer te bewaren. Naast deze verhalen hoorde ik ook veel klanten die al een dakkoffer hadden en met hetzelfde probleem kampten. Tijdens deze mindere tijd gaan mensen kleinere auto's rijden en maken er steeds meer mensen gebruik van een dakkoffer, steeds meer mensen krijgen dus te maken met dit opslagprobleem.

 

Werkwijze: 

Als u uw dakkoffer bij ons op wilt slaan kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken uw dakkoffer te brengen. Zowel bij brengen als bij het ophalen wordt u geholpen bij de montage/ demontage van uw dakkoffer. 

Samen met u brengen we eventuele beschadigingen in kaart voordat de dakkoffer opgeslagen wordt, daarna wordt de dakkoffer door u afgesloten. en bergen wij uw dakkoffer netjes op.

Uw dakkoffer wordt in een afgesloten loods opgeslagen, alle dakkoffers liggen in rekken omdat dat de beste manier van opslaan is, minder kans op beschadiging en een juiste drukverdeling.

 Alle opslag gaat via een opslagcontract van 12 of 24 maanden, betaling van de  opslagperiode dient bij aanvang van de opslagperiode te geschieden.

Verzekering: Alle opgeslagen dakkoffers zijn door ons verzekerd, bij brand of diefstal wordt de dagwaarde van uw dakkoffer aan u uitgekeerd.

 

 

 Top
PAVAMA  |  Info@pavama.nl / info@dakkofferhotel.nl